Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

Hírek

A soproni vasútállomáson is információs óriásplakátok hívják fel az utazóközönség figyelmét, hogy SZÉCHENYI FALUJA ÉPÜL NAGYCENKEN!

A plakátok az alábbi szöveggel buzdítják az olvasókat:

Látogasson el Ön is a legnagyobb magyar egykori lakhelyére, és fedezze fel annak turisztikai, kulturális, építészeti és természeti örökségét!

   

Látványos munkálatok folynak a GYSEV Zrt. irányításával a Múzeumvasút környékén.

A vasút munkatársainak nyilatkozatai alapján a kerítésépítés befejezése augusztus végén várható, illetve a burkolatépítési munkálatokkal szeptember elején végeznek a szakemberek.

   

A projekt keretében 2011. július 8-án Nagycenken sor került a turisztikai információs táblarendszer kivitelezése appropójából rendezett hivatalos munkaterület átadásra.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata részéről Ivánkovics Ottó polgármester, Dr. Pintér Gábor jegyző, a GYSEV Zrt. részéről Sztahovszki Zoltán és a tábalrendszer kivitelezésért felelős Táblavilág Magyarország Kft-től Lóczi László volt jelen az átadáson.

A rendezvényen képviseltette magát a Magyar Közút N.Zrt., az E.ON és a Magyar Telekom Nyrt. is.

A táblák várhatóan augusztus elejére már a helyükre is kerülnek és betölthetik tájékoztató funkciójukat a Nagyközség egész területén.

   

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...