Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

Munkaterület átadás

A projekt keretében 2011. július 8-án Nagycenken sor került a turisztikai információs táblarendszer kivitelezése appropójából rendezett hivatalos munkaterület átadásra.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata részéről Ivánkovics Ottó polgármester, Dr. Pintér Gábor jegyző, a GYSEV Zrt. részéről Sztahovszki Zoltán és a tábalrendszer kivitelezésért felelős Táblavilág Magyarország Kft-től Lóczi László volt jelen az átadáson.

A rendezvényen képviseltette magát a Magyar Közút N.Zrt., az E.ON és a Magyar Telekom Nyrt. is.

A táblák várhatóan augusztus elejére már a helyükre is kerülnek és betölthetik tájékoztató funkciójukat a Nagyközség egész területén.

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...