Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

Rendezvények

Tisztelettel meghívjuk a "Széchenyi faluja - Nagycenk kisléptékű turisztikai attrakciófejlesztése" projekt keretében megrendezésre kerülő BEUTAZTATÓK NAPJÁRA!

A rendezvény célja a projekt keretében megvalósuló, Nagycenken található turisztikai látványosságok fejlesztésének bemutatása a helyi és környékbeli Turisztikai Irodák számára, ezzel is elősegítve a hazai turizmus mind szélesebb körben való megismertetését.

A rendezvény időpontja: 2011. szeptember 21. (szerda)

A rendezvény helyszíne: Nagycenk

Részvételi szándékát kérjük a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre, vagy telefonon a +36 99 505 585 számon szíveskedjék jelezni 2011. szeptember 12-ig.

   

A projekt keretében 2011. július 8-án Nagycenken sor került a turisztikai információs táblarendszer kivitelezése appropójából rendezett hivatalos munkaterület átadásra.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata részéről Ivánkovics Ottó polgármester, Dr. Pintér Gábor jegyző, a GYSEV Zrt. részéről Sztahovszki Zoltán és a tábalrendszer kivitelezésért felelős Táblavilág Magyarország Kft-től Lóczi László volt jelen az átadáson.

A rendezvényen képviseltette magát a Magyar Közút N.Zrt., az E.ON és a Magyar Telekom Nyrt. is.

A táblák várhatóan augusztus elejére már a helyükre is kerülnek és betölthetik tájékoztató funkciójukat a Nagyközség egész területén.

   

 

 

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését. A rendezvény célja a projekt jelentőségének és menetének bemutatása.

A rendezvény időpontja:
2011. április 2. (szombat) 10:00

A rendezvény helyszíne:
Arany Kakas Vendéglő
9485 Nagycenk, Kiscenki út 2.

Letölthető dokumentumok:
A meghívó letöltése PDF formátumban
A rendezvény programjának letöltése PDF formátumban

Térkép:

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

   

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...