Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

BEUTAZTATÓK NAPJA - MEGHÍVÓ

Tisztelettel meghívjuk a "Széchenyi faluja - Nagycenk kisléptékű turisztikai attrakciófejlesztése" projekt keretében megrendezésre kerülő BEUTAZTATÓK NAPJÁRA!

A rendezvény célja a projekt keretében megvalósuló, Nagycenken található turisztikai látványosságok fejlesztésének bemutatása a helyi és környékbeli Turisztikai Irodák számára, ezzel is elősegítve a hazai turizmus mind szélesebb körben való megismertetését.

A rendezvény időpontja: 2011. szeptember 21. (szerda)

A rendezvény helyszíne: Nagycenk

Részvételi szándékát kérjük a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mailcímre, vagy telefonon a +36 99 505 585 számon szíveskedjék jelezni 2011. szeptember 12-ig.

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...