Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

Cenki Gastro Team Kft.

A Cenki Gastro Team Kft. 2010-ben, mint konzorciumi partner vett részt a nevezett pályázat benyújtásában. A pályázatban vállaltuk, hogy a Múzeumvasút fogadó épületében vendéglátóhelyet alakítunk ki.

A pályázat leadását követően vállalkozásunk megindította a beruházást, melynek eredményeként 2010. áprilisában megnyithatta kapuit a nagy múltú múzeumvasúti épületben az Arany Kakas Vendéglő. A Széchenyi Hársfasor szomszédságában, a Kisvasúti Skanzen területén található éttermünk egy nagyléptékű ingatlanfejlesztést követően nyerte el jelenlegi kialakítását, így teremtve meg a nemzeti zarándokhelyre érkező nagyszámú turistaforgalom kulturált vendégfogadásához szükséges feltételeket.

Az átalakítandó épület eredetileg az 1970-es évek elején felvételi épületnek készült, az idők során ezt a hagyományos karakteres „vasúti építészetet” idéző épületet többször bővítették. A bővítések jelentősen gyengítették az épület eredeti karakterét, a romantikus vasútállomás-jelleget. Az ingatlan felújításakor törekedtünk arra, hogy a helyszín revitalizációja megtörténjen, a hely rangjához méltó építészeti összhang alakuljon ki.

A 110 fős éttermet egy további 100 fő befogadására alkalmas, különleges hangulatú, a természettel szinte egybeolvadó terasz öleli át. Sopronban és környékén egyedülálló módon baba- és családbarát étterem vagyunk. Vendégeinket a sajátos magyar konyhaművészet remekeivel várjuk.

Vendéglőnk egyik fő célkitűzése a minőségi gasztronómia biztosítása mellett az, hogy a kiemelkedően jó adottságokkal rendelkező helyszíneken széles tömegeket mozgató programokat, nagyrendezvényeket (kulturális, könnyűzenei, szabadidős, gasztronómiai) szervezzen, hagyományteremtő szándékkal. Az Arany Kakas Vendéglő ideális helyszíne családi (esküvők, keresztelők) – és céges rendezvényeknek egyaránt.

Szeretettel várunk mindenkit!

Arany Kakas Vendéglő
9485 - Nagycenk, Kiscenki út 2.
Telefon: 00 36 99 349-775
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
www.aranykakas-nagycenk.hu

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...