Close Panel

Not a member yet?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin tempus, eros et vestibulum accumsan, augue nisi laoreet est, dapibus vehicula tortor lectus eget felis.

Find out more

"Széchenyi faluja" épül Nagycenken

2010 októberében, a GySEV Zrt számára ítéltek meg 185 millió forint támogatást a Széchenyi faluja - Nagycenk kisléptékű turisztikai attrakciófejlesztése projekt megvalósítására.

A beruházás teljes költsége várhatóan 233 millió forint lesz.A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a “legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát. A projekt célja a “Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését. Az új turisztikai attrakció hozzájárul a látogatottság növeléséhez és a szezonalitás csökkentéséhez.

Kattintson ide és olvassa el a teljes cikket a TurizmusInfo.com oldalon!

Röviden a projektről...

A GySEV Zrt. a konzorciumi tagokkal partnerségben a „legnagyobb magyar” emlékéhez méltó turisztikai attrakciófejlesztés mellett kötelezte el magát.

A projekt célja a „Széchenyi faluja” turisztikai brand létrehozása, mellyel megteremtik a település turisztikai attrakcióinak összekötését.

Célok

Nagycenk község turisztikai fejlesztése, kulturális, építészeti örökségének, természeti értékeinek megóvása.

Tevékenységek

...

Együttműködő szervezetek

...